Ne bucurăm că ai ales să participi la
Mos Craciun Galantom ~ 2020

pentru o cauză dragă ție!

 

Ce vrei să le spui prietenilor

Prin participarea ta vei susține

Proiectul
IMPREUNA PENTRU ANAYS!

Numele meu este Andreea Vacaru am aproape 21 ani!

Fica mea se numește Anays,are 6 luni,s-a născut prematur la 34 săptămâni de 2150 grame!

Am aflat că nu poate vedea la vârsta de 4 luni, inițial crezând că are doar probleme mai mici de vedere! Apoi am mers la mai multe analize și am aflat ca are cataractă congenitală bilaterală.

Am operat-o la ochiul drept (cu ajutorul unor strangeri de fonduri pentru care suntem recunoscatori) urmează stângul.

In luna Mai o sa ii pună ochelarii și ne ducem sa scoatem atele

Este  pentru prima data nu ne-au dat șanse ,au zis ca sunt prea multe vase de sânge acum la operație au zis ca sau mai dus din vasele de sânge și ca exista o șansă

Va suntem recunoscatori pentru orice suma donata conteaza !


Organizația
Asociatia Copii Daruiti

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.