Asociatia Love2share

Asociatia Love2share

Misiunea noastră

in 2012 am lansat proiectul caritabil, “O fapta buna de Craciun”, gandit pentru a veni in ajutorul copiilor de la Casele de Tip Familial din Baia Mare, cu imbracaminte, incaltaminte pentru sezonul rece, cateva alimente pentru masa de Craciun dar si pachete cu dulciuri pentru fiecare copil. Eram 2 fete cu ceva idei in minte, nu am vrut sa le tinem doar pentru noi si am mers in sfera online, am editat un eveniment pe Facebook ca sa atragem si alte persoane cu aceleasi convingeri, alaturi de care puteam face si mai multi copii fericiti, bazandu-ne pe puterea celor multi, apoi, datorita raspunsului afirmativ la indemnul nostru am continuat in 2013, in preajma Sarbatorilor Pascale, cu un proiect similar, “Mana de la Mana”, urmat de alte proiecte filantropice organizate cu diverse ocazii: “Primavara incepe cu tine” sau “Zambetele copiilor au prioritate”.

Astfel am intalnit oameni minunati cu care ducem mai departe ideile noastre de a contribui la schimbarea acestei lumi si cum am putea incepe daca nu, in primul rand cu noi, cu ajutorul acordat comunitatii in care traim si apoi prin fiecare implicare activa la nivel national si de ce nu, global.  

“Orice facem are un efect – chiar si un simplu gest… si cu toate ca s-ar putea sa para insignifiant, cand il inmultim cu miliardele de oameni care s-ar putea sa faca acelasi lucru, putem obtine un impact enorm.”  

Asociatia “Love2share”, este formata din 4 fete unite in scop umanitar, am putea spune ca vibratiile pozitive ne-au intersectat drumurile iar “vocea” noastra este reprezentata de proiectele cu care speram sa ajutam cat mai multi copii abandonati sau alte categorii de persoane si familii aflate in dificultate.

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia Love2share
Zâmbetele copiilor au prioritate! Ediția a IX-a
  "Copiii merită să fie iubiți și să știe că sunt iubiți. Ei merită să fie prețuiți și să știe că sunt valoroși." "Fii motivul pentru care alții cred in miracole."
Asociatia Love2share
Sprijin pentru Bebelusii din Pirita
Anul 2021 a inceput cu un proiect caritabil extrem de important pentru copilasii aflati in primele luni de viata din comunitatea Pirita, Baia Mare. Acest proiect a fost conceput cu titlu urgent fiindca 2 bebelusi murisera de pneumonie la un interval destul de scurt asadar ne-am grabit sa ne implicam, sa facem diferenta in vietile celorlalti micuti. O colaborare de calitate intre doua ONG-uri vine in sprijinul acestor sufletele, Asociatia Love2share si Asociatia Pirita Children. Oferim consiliere mamicilor cu bebelusi, segmentul 0-3 ani, cu privire la modul de ingrijire, comportament si etapele de dezvoltare prin care trece bebelusul. Asociatia Love2share a angajat omul potrivit spre a fi un exemplu pentru mamicile care isi cresc copilasii in conditiile vitrege din Pirita. Ne-am luat un angajament de minim 1 an de zile in care sa demonstram ca implicarea activa face diferenta si muncim in aceasta directie cu multa incredere in oamenii care doneaza pentru a ne sustine. De asemenea oferim recompense pentru mamicile care vin la program si la care observam, in primul rand, imbunatatiri ale comportamentului parental. Recompensele ii vizeaza tot pe bebelusi: scutece, lapte praf, medicamente, hainute, etc. Deja ne-au trecut pragul 19 mamici, 21 copii. Vedem rezultate (o mamica s-a angajat si isi lasa copilul cu o ruda fiindca isi doreste sa plece din Pirita) si ne bucuram de zambetele micutilor care sunt cu un pas mai aproape de... normalitate!   Va multumim, dragi oameni!
Asociatia Love2share
Mână de la Mână! Ediția a IX-a
“Orice facem are un efect – chiar și un simplu gest… și cu toate că s-ar putea să pară insignifiant, când îl înmulțim cu miliardele de oameni care s-ar putea să facă același lucru, putem obține un impact enorm.” O minte luminată spunea: “uneori mi se pare că toate problemele lumii sunt uriașe… Totuși, cine creează aceste probleme? Omenirea este doar o sumă de indivizi, astfel că schimbarea trebuie să vină de la fiecare dintre noi. Și eu sunt una din cele șapte miliarde de ființe umane, de aceea am, deopotrivă, responsabilitatea morală și șansa de a aduce o contribuție, care începe la nivelul mental cu mai puține emoții distructive – și cu mai multe constructive.” Uniți pentru ceea ce contează, având o direcție pozitivă, gândind la scară largă și acționând în perspectivă, nu doar pentru acum și aici, vocea colectivă va face diferența. Vă invităm alături de noi, pentru ca ÎMPREUNĂ să-i învațam și pe ceilalți să pescuiască: “Dă-i omului un pește și va avea de mâncare o zi. Învață-l să pescuiască și va avea de mâncare toată viața”.

Evenimente fundraising

Zâmbetele copiilor au prioritate! Ediția a IX-a @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2021

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Mână de la Mână! Ediția a IX-a @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Mână de la Mână! Ediția a IX-a @ Paște Galantom ~ 2021

Te invităm să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor că în locul cadourilor de Paște, îți dorești să susțineți împreună pe cineva care are nevoie de ajutor.

Sprijin pentru Bebelusii din Pirita @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Mână de la Mână! Editia a IX-a
Dragi prieteni, Proiectul caritabil, ”Mână de la Mână”, ajunge anul acesta la a IX-a ediție și continuă să aducă zâmbete pe fețele copi
Vezi toate evenimentele5

Pagini fundraising

Să dăruiești te face mai fericit decât să primești

RO+EN Giving someone a gift brings you and the other person more joy than if you would be the one receiving that gift.That's what the science says, ba...

100% Complete
Mână de la Mână!

“Orice facem are un efect – chiar și un simplu gest… și cu toate că s-ar putea să pară insignifiant, când îl înmulțim cu miliardele de oameni care s-a...

1% Complete
Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze drag...

30.5% Complete
Ce imi doresc de ziua mea? Multe zambete inocente.

Dragi prieteni, Vreti sa facem o bucurie impreuna cu ocazia zilei mele de nastere, de Buna Vestire? Ajutati-ma sa ajut.  Avem un proiect tare fain @ L...

83.5% Complete
Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze drag...

100% Complete
Love2share

  Dragi prieteni,În vremurile acestea de restriște prin care trecem dorim să vă invităm alături de noi la cea de-a VIII-a ediție a proiectului caritab...

30.714285714286% Complete
Vezi toate paginile9