Donatia ta ajunge la inima lui Victor!

Donatia ta ajunge la inima lui Victor!

Victor se numeste, este casatorit si are doi copii. In urma cu 15 ani, sotia lui a fost diagnosticata cu cancer, a urmat cobaltoterapie, urmata de extirparea tumorii. Cu doi copii in grija, unul la scoala generala, unul in anul I de facultate, a suferit un infarct. A urmat tratamentul recomandat, dar tot timpul prioritate au fost studiile copiilor. In anul 2017, dupa repetate episoade de fibrilatii, a fost supus interventiei de montare defibrilator pentru prevenirea mortii subite. Acum urmeaza un tratament cu entresto, sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Fundeni din Bucuresti fiind diagnosticat cu CMD cu disfunctie sistolica severa de VS si regurgitare mitrala gradul III. Pentru regurgitarea mitrala s-a gasit solutia interventionala de tip Mitroclip. Aceasta operatie i-ar da speranta la o viata aproape normala. Donatia dumneavoastra va ajunge la inima lui Victor. Multumim din suflet!

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
575 RON
Donații:
2
Galantomi:
5

Donatia ta ajunge la inima lui Victor!

Victor se numeste, este casatorit si are doi copii. In urma cu 15 ani, sotia dumnealui a fost diagnosticata cu cancer, a urmat cobaltoterapie, urmata de extirparea tumorii. Cu doi copii in grija, unul la scoala generala, unul in anul I de facultate, a suferit un infarct. A urmat tratamentul recomandat, dar tot timpul prioritate au fost studiile copiilor. In anul 2017, dupa repetate episoade de fibrilatii, a fost supus interventiei de montare defibrilator pentru prevenirea mortii subite. Acum urmeaza un tratament cu entresto, sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Fundeni din Bucuresti fiind diagnosticat cu CMD cu disfunctie sistolica severa de VS si regurgitare mitrala gradul III. Pentru regurgitarea mitrala s-a gasit solutia intervationala de tip Mitroclip. Aceasta operatie i-ar de speranta la o viata aproape normala. Donatia dumneavoastra va ajunge la inima lui Victor. Multumim din suflet!

De asemenea le reamintim agentilor economici ca au posibilitatea sa doneze 20% din impozitul pe profit, iar persoanele fizice pot dona 3,5% din impozitul pe venit.

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul