Ne implicăm, dăruim resurse și evoluăm împreună!

De 11 ani, în spatele îndemnului „Evoluăm prin educație”, se află peste 1075 de proiecte educaționale dezvoltate, prin care contribuim la transformarea copiilor în adulți cu valori și caractere puternice.

Împreună ne implicăm activ în viitorul copiilor!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
30,152 RON
Donații:
197
Galantomi:
119

În misiunea noastră de a contribui la dezvoltarea caracterelor copiilor, am dezvoltat programul Devino AutonOM, o serie de 10 workshop-uri desfășurate în timpul orelor de dirigenție pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a, pe teme precum: autocunoaștere/ dezvoltare, educație financiară, inteligență emoțională, importanța valorilor, a voluntariatului și a lecturii, cum combatem bullying-ul, sustenabilitate.

 

Cursurile sunt ținute de voluntarii Autonom și din 2021 până în prezent, am ajuns în 29 școli din 19 localităţi, având peste 670 de elevi beneficiari. Anul acesta ne propunem să depășim 50 de școli și 1000 de beneficiari, iar suportul tău ne ajută în îndeplinirea acestui plan. 

Alătură-te echipei de fundraiseri ai Fundației Autonom și vino să dăruim împreună programe educaționale potrivite și să ne implicăm activ în viitorul copiilor!

Mai multe despre proiectele Fundației: https://fundatia.autonom.ro/proiecte/.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul