Centrul de adoptie Red Panda

Centrul de adopții: până când cățeii vor ajunge acasă… Aici este locul în care îi găzduim, îi îngrijim și îi educăm, astfel încât ei să poată deveni companioni ideali, potriviți oricărei familii. 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
7,198 RON
Donații:
57
Galantomi:
9

Centrul de adopție al asociației Red Panda este de mai bine de zece ani acel "acasă" pentru mulți câinii nimănui și câinii nedoriți. Salvați din situații dramatice și extrem de periculoase, câinii care au trecut pragul centrului de adopție au găsit aici oameni care le oferă cea mai bună îngrijire, dar și spațiul propice să își recâștige încrederea în oameni și să fie pregătiți pentru o familie.

Centrul de adopții are 13 padocuri, în care toți cățeii au destul spațiu să trăiască în confort. Pe timpul iernii beneficiază de lămpi de încălzire, iar vara se bucură de răcoarea oferită de copacii din curte. În plus, centrul are un spațiu de joacă special amenajat pentru joacă, distracție și hârjopneală de căței. Programul zilnic este construit în baza nevoilor câinilor pe care îî avem în grijă, astfel încât au parte și de odihnă, dar și de joacă și exercițiu fizic. 

Scopul final este ca tot mai multe animale să aibă un acasă, așa că centrul de adopție este doar un spațiu temporar, în care animalele sunt pregătite pentru o viață în familie.

La centrul de adopții, cățeii salvați din situații limită așteaptă să fie vizitați și adoptați de familii responsabile. Vă invităm să vizitați centrul de adopții și să cunoașteți niște căței minunați.

Fondurile colectate în cadrul acestui proiect sunt folosite pentru acoperirea următoarelor costuri din centrul de adopție:

- hrană de calitate premium (uscată și umedă) pentru cățeii pe care îi avem în grijă.

- acoperirea costurilor de utilități: curent, apă și gunoi.

Vă rugăm să ne ajutați să avem cât mai bine grijă de aceste animăluțe, până când toți mai mulți căței vor avea un "acasă". Vă mulțumim și vă așteptăm oricând și în vizită să cunoașteți direct beneficiarii!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul