Fondul de urgențe medicale al Asociației Green Cats

Ne dorim să putem ajuta urgențe medicale și să le fim sprijin pisicilor aflate în nevoie... Doar alături de voi putem face asta!

Împreună facem lumea un loc mai bun, pisică cu pisică!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
0

Misiunea noastră este de a combate abandonul animalelor prin sterilizare și de a educa comunitatea despre importanța bunăstării acestora. Adesea, ne confruntăm cu cazuri medicale grave, care fără îngrijire imediată, ar muri în agonie. Cazurile provin din diverse circumstanțe, de la boli cronice avansate și până la accidente de mașină. Acestea ne sunt aduse la cunoștință prin diferite mijloace - fie direct, de către cei care găsesc animalele; fie de voluntari sau chiar de unele instituții ale statului. 

Costurile pentru îngrijirea acestor pisici sunt imprevizibile și adesea substanțiale, ceea ce pune o presiune financiară enormă asupra resurselor noastre. Deși putem estima costul unei consultații de urgență, investigațiile ulterioare, analizele, tratamentele și internarea pot fi determinate doar pe parcurs. Acest lucru face dificilă gestionarea fondurilor de care dispunem, pentru a acoperi atât nevoile zilnice ale animalelor din grija noastră, cât și pentru a face față urgențelor.

În ultimul an, am preluat  40 de cazuri urgente, cu costuri de peste 50.000 RON. Unii dintre pacienții noștri au supraviețuit și acum sunt parte din familii iubitoare, în timp ce alții nu au rezistat mult după sosirea la clinica parteneră. În orice caz, facturile trebuie plătite.

Ne confruntăm frecvent cu dilema de a refuza cazuri noi din cauza limitărilor financiare și a responsabilității pe care o avem față de animalele aflate deja în grija noastră. Cu toate acestea, nu dorim să ignorăm apelurile disperate ale celor care ne cer ajutorul pentru animale suferinde.

Dorim să fim un refugiu pentru cei cu inimi mari și resurse limitate, să sprijinim comunitatea și pisicile care ne înconjoară. Acest lucru este posibil doar cu o stabilitate financiară care să ne permită să ne îndeplinim misiunea, chiar și în fața urgențelor medicale.

Ne angajăm să fim transparenți în privința fondurilor strânse, publicând detaliile cheltuielilor și poveștile animalelor ajutate, atât prin email, cât și pe paginile noastre de social media. 

Credem că, împreună, putem transforma lumea într-un loc mai bun, pisică cu pisică!

 Vă mulțumim pentru sprijinul vostru continuu și pentru că luați parte la această călătorie, alături de noi!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul