Creștem frumos, transformăm dizabilitățile în abilități

Fundația Rafael luptă, de peste 16 ani, pe frontul incluziunii sociale a copiilor și adulților cu dizabilități. În prezent, are două centre de zi licențiate, unde oferă acces gratuit la terapii și la programe de dezvoltare.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
85 RON
Donații:
2
Galantomi:
3

Viața fiecărei persoane cu dizabilități este, prin ea însăși, una de anduranță extremă. De aceea, Fundația Rafael a avut ideea de a aduce anduranța la ea acasă, prin organizarea unor competiții sportive de alergare montană, ca modalitate de fundraising în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități. 

Astfel, sute de sportivi profesioniști sau amatori, iubitori de oameni, de natură și de viață, aleargă an de an pentru un scop generos. În același timp, ei strâng fonduri pe care organizația le utilizează finanțând terapiile și programele de dezvoltare la care au acces cei aproape 100 de beneficiari. 

În cadrul celor 2 centre licențiate, copiii și adulții cu dizabilități vor beneficia și în anul 2024, ca și în ceilalți 16 ani de când s-a înființat organizația, de exerciții logopedice, kinetoterapeutice, de masaj, de terapie prin joc, de stimuare senzorială și de ergoterapie, de educație, consiliere, de activități de socializare, de sprijin pentru integrare și de toată preocuparea pentru evoluția lor armonioasă. 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul